Dubai Day 1

Dubai Day 1

IMG_6669 IMG_6673 IMG_6682 P1020277 IMG_6707 IMG_6709 IMG_6713 IMG_6716 IMG_6741 IMG_6749 IMG_6743 IMG_6754

Hej alle, nu er jeg hjemme efter en fantastisk rejse i Dubai. Rejsen ned til Dubai gik glimrende. Vi rejste med flyselskabet Emirates, som er det bedste flyselskab jeg nogensinde har fløjet med. Servicen var fremragende, og maden var yderst lækker i betragtning af det var flymad. Det var en rimelig stor flyver, den fortsatte bare jo længere ned man gik, vi sad næsten helt bagerst. Der var vidst plads til 425 personer, hvis jeg husker rigtigt. Jeg fik lavet lidt matematik og skrevet noget dansk rent på computeren, da jeg ikke gad se film fordi man ikke kunne sætte dem på pause og fjerne kinesiske undertekster, det var lige et minus…..
Da vi var landet og skulle have fat i en taxa, så vi kunne komme hjem til hotellet, var det total kaos og vi blev kastet ind i noget der ikke lignede en almindelig taxa, nærmere end limousine taxi. Jeg nåede kun at få et ben ind i bilen før taxamanden kørte, så min mor måtte råbe jeg ikke var helt inde endnu..ja det går stærkt i Dubai og de kører godt nok sindssygt.

Første dag i Dubai vandrede og vandrede vi rundt, min bror og jeg har haft skridttæller på som siger at jeg har gået 31 km den dag, og han har gået 33 km. Ret vildt alligevel, jeg havde godt nok også ondt i fødderne og fået lidt vabler.
Vi gik blandt andet over til den gamle by del, og fik sejlet med en rigtig rar mand over på den anden side af floden. Der er sådanne små bådtaxi’er som man kan blive sejlet rundt i, hvis man skal over på den anden side.
Vi fik også set et sødt lille marked. Jeg fik tilbudt så mange tørklæder af sælgere bare ved at gå forbi en bod, de kaster nærmest det der halstørklæde rundt om ens hals og hvis du bare kigger på et par bukser tager de dem ned i løbet af 2 sekunder og giver dig dem i håneden. Det er vanvittigt.
Jeg fandt også ud af den dag, at det ikke bare er et rygte at de ryger meget vandpibe, folk sidder alle på restauranter og caféer og bapper på sådan en vandpibe.
Der skete faktisk ikke yderligere så meget den dag, for så tog vi hjem for at gøre os klar til nytår om aftenen, det laver jeg lige et indlæg om for sig på et tidspunkt, det var i hvert fald en fed aften!!

1 kommentar

  • dating women

    I think this is among the most important information for me.

    And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really nice : D.
    Good job, cheers

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Day 1