Dubai Day 1

New Years Eve in Dubai

IMG_6766 IMG_6771 P1020354 IMG_6780 IMG_6792 IMG_6795 IMG_6812 IMG_6813 IMG_6820 IMG_6827 IMG_6833 IMG_6836 IMG_6850 IMG_6884 IMG_6899 IMG_6906Nytårs aften i Dubai var CRAZY! Vi startede med at gå ned til metroen, for at tage derind hvor festen jo mere eller mindre er. Det var lidt et dårligt træk, da metroen var så fyldt op med folk, at der var kaldt specielstyrker ind fra millitæret. Det hjalp dog ikke, da der var så mange folk, at man dårligt nok kunne komme ud af undergrunden, man sad bogstaveligtalt fast mellem folks arme, ben, numser, mave – jeg går ud fra i ved hvad jeg mener. Jeg har desuden aldrig stået så tæt i en metro, du kunne mærke folks åndedræt på din hud, uanset hvilken vej du i hvert fald prøvede, at vende dig.
Det endte med vi endelig kom ud af undergrunden, og røg ind i verdens største shoppingscenter, The Dubai Mall og ja det ER verdens største. Vi brugte halvandentime på bare at finde ud af det og måtte spørge om vej. Jeg kan nu krydse “farer vildt i et shoppingscenter” af listen inden jeg dør 😉
Da vi så endelig var kommet ud, gik vi lidt rundt for at finde ud af, hvor vi ville stå for at se fyrværkeriet kl. 00:00, som ville blive fyret af fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa.
Vi så fyrværkeriet fra motorvejen som var spærret af, og hold nu op hvor var det smukt, forbløffende, vanvittigt og utroligt. Jeg har aldrig set noget lignende!!!
Alt i alt havde jeg/vi en rigtig god aften, indtil det blev tid til at få fat i en taxa, for det får du ikke fat i nytårs aften i Dubai. Det endte dog med, at da vi havde gået lidt ud af byen fik vi fat i en, han mente så også han skulle have mere end det dobbelte, for at vi fik lov til at kører med, for det kan de jo sagtens tillade sig, de ved jo man for det meste er villig til at give lidt af hvert, for at komme hjem på en aften hvor det bare er et held, hvis man overhovedet får fat i en taxa, så han fik sine penge og vi kom hjem 😉
Og nå ja, så var vi ved at blive anholdt, fordi vi havde haft en champagne med fra Danmark, som vi gik og drak lidt af. Dernede kan du jo ikke engang købe en øl, eller jo, men så er den alkoholfri, så det var åbenbart meget stødende for en kvinde at vi gik og drak det, vi blev dog aldrig anholdt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Day 1