New Years Eve in Dubai

Dubai Day 2

IMG_6920 IMG_6927 IMG_6933 IMG_6939 IMG_6950 IMG_6963 IMG_6970 IMG_6971 IMG_69822. dag i Dubai tog vi tour bussen, der kører rundt i hele Dubai området, for at se en masse af det vi ikke havde set endnu. Blandt andet var vi helt inde i byen og se de høje skyskrabere, og på stranden hvor vi dermed også så Sejlet, som er verdens dyreste hotel og det eneste 7-stjernede hotel i verden. Vi var også ude på Palmeøen, hvor vi få enden af Palmeøen, også lige kørte forbi et af de rigtig dyre store hoteller, havde man da bare penge til at prøve og bo der én nat 😉
Så var vi også inde i et kæmpe shoppingcenter, hvor der er lavet en skibakke. Ja jeg skrev rigtigt, der er en skibakke inde i selve shoppingcenteret – only in Dubai… Vi var ikke inde og stå på ski, men nøj hvor gad jeg ellers godt have prøvet det, men jeg tror nu dog alligvel jeg foretrækker rigtig frisk Østrigs bjergluft i sidste ende, haha, men det kunne have været fedt at sige, man har stået på ski i Dubai.
Jeg fik ikke taget så mange billeder på anden dag, men for det meste kørte vi nu egentlig også rundt i tourbussen den dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Eve in Dubai