Nu med kørekort

2b studietur 2016 – Granada / Malaga

Torsdag sent aften kom jeg hjem fra en fantastisk studietur med min dejlige klasse. Vi var først i Granada nogle dage, hvorefter vi var i Malaga et par dage. Malaga var klart varmest, men Granada var 100% smukkest. I Granada boede vi meget centralt og så bl.a. Alhambra, det marrokanske marked, og så var vi oppe og gå i bjergene på sådan en smal vandresti – det var mega fedt! På vej til Malaga så vi også drypstenshulen i Nerja. I Malaga prøvede vi at gå H.C. Andersens rute, shoppede løs, så flamingo show og drak os pisse stive den sidste aften. Tømmermænd i et fly er nu krydset af listen. Jeg blev også hevet op på scenen for at danse flamingo med den meget sexede Sandra, det var ikke særlig kønt, men det skabte da masser af latter og det kan jeg godt leve med 😉 

Imorgen går turen til Østrig på skiferie med min kæreste Lasse og min familie, ihhh hvor jeg glæder mig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med kørekort