Opstart med Kimovi hudplejeprodukter + rabatkode

My fitness journey

Jeg har trænet lige siden jeg kom hjem fra mit ophold i USA i august 2014, dvs. lige siden jeg startede i 1.g og var 17 år. På daværende tidspunkt anede jeg intet om træning. Jeg følte mig ikke hjemme i træningscenteret, der var visse steder i centeret jeg slet ikke turde være, fordi det var der de store pumpede fyrer var, og jeg anede desuden ikke rigtig hvad jeg lavede af øvelser eller hvordan de skulle udføres.

En dag opdagede jeg tilfældigt fitnessdronningen Kayla Itsines på Instagram, hun havde lavet et træningsprogram der hed Bikini Body Guide (forkortet BBG) og havde nærmest opbygget et online samfund på Instagram vha. specielle hashtags, så man kunne finde andre BBG piger – og jeg skal da lige love for der var mange der brugte hendes program – det er der stadig. Mange havde opnået så flotte resultater og det tiltalte mig at programmet kun varede 12 uger og træningerne kun 30 min. 3 gange om ugen (+ lidt cardio ved siden af).
Programmet var fucking hårdt! Altså jeg var nærmest tæt på at besvime hver gang jeg lavede det, men jeg kunne både se og mærke lidt resultater. Desværre skete der det at hver gang jeg nåede til omkring uge 4 kørte jeg død i det. Jeg vil gætte på jeg startede forfra omkring 17 gange – og det er aldrig lykkedes mig at fuldføre det – den form for træning var simpelthen bare ikke mig, jeg havde det ikke sjovt og derfor fik jeg aldrig en succesoplevelse med det, ved at fuldføre det.

Jeg har også prøvet mange andre programmer, bl.a. Top Body Challenge (TBC) af Sonia Tlev, Way Of Gray af af Sophie Gray, Fit Affinity og flere forskellige apps med træningsøvelser og programmer.
I 2.g overtrænede jeg fuldstændig – jeg tror jeg brugte 3-4 timer om dagen på træning – her forsøgte jeg bl.a. at træne både BBG, TBC og Fit Affinity på samme tid – jeg var så uvidende omkring træning og forstod slet ikke at min krop ikke ville tage imod muskelmasse hvis jeg overtrænede på den måde og samtidig ikke spiste nok til så meget fysisk aktivitet i løbet af en dag – jeg var fuldstændig udkørt og hele mit liv kørte af sporet. Intet hang sammen og alt jeg ville var faktisk at sove eller græde over mit liv som jeg ikke forstod hang så dårligt sammen. Jeg tror faktisk jeg var ude i en form for tvangstræning fordi jeg blev rasende på mig selv hvis ikke jeg nåede at træne det jeg havde sat mig for – og jeg nød på ingen måde mine træninger!!

Selvom jeg havde trænet i godt og vel 2 år skiftevis på disse programmer, så jeg ikke meeega store resultater – jeg kunne se lidt resultater men ikke noget “prangende” – og det var frustrerende! Jeg var ikke overvægtig, jeg ville bare godt have strammet min krop op, men det formåede jeg ikke med den træningsform jeg udsatte min krop for og fordi at samtidig spiste jeg for meget sukker og junk.

I sommeren 2016, lige da jeg er startet i 3.g dropper jeg alle de programmer og apps jeg indtil videre havde brugt tonsvis af penge på. Dog var der én særlig app jeg brugte for det var FitPlan, som gav mig en masse gode forskellige øvelser og derudover begyndte jeg at følge en masse fitnesspiger på Instagram, der særligt var kendt for at lægge træningsvideoer op. Ud fra denne app og videoer på Instagram fandt jeg ud af at dette var den rigtig form for træning for mig. Jeg elskede lige pludselig at træne og jeg begyndte rent faktisk at se resultater. Jeg trænede træner nu 5-6 dage om ugen i ca. halvanden til 2 timer om dagen og det passer perfekt til mig. Det er ikke en sur pligt og min krop tager imod den form for træning, ved rent faktisk at kunne opbygge muskelmasse.
Jeg har ihærdigt forsøgt de sidste 9 måneder at spise sundt, men det er ikke lykkedes mig. Jeg har spist nogenlunde sundt i hverdagene, men virkelig også givet den gas i weekenderne med usundt mad, så “forandrings billederne” er resultater ud fra en livsstil der på ingen måde har været fanatisk – (før jeg gik ind i forsøget om 30 dage uden sukker for 2 uger siden, selvfølgelig).

Jeg er slet ikke i nærheden af hvordan jeg gerne vil se ud som mit “endelige resultat” – men det er en langvarig process og det gør målet endnu mere værd i sidste ende, fordi man ved man virkelig har kæmpet for det.


På det første billede kan I se hvordan jeg så ud i sommeren 2016 og på det sidste billede kan I se hvordan jeg ser ud nu 9 måneder efter, med den træningsform der passer bedst til mig og med masser ad mad, både usundt og sundt.

Og beklager billederne ikke er i bedste kvalitet. Billederne til næste indlæg af denne type, vil jeg få min mor til at tage med et rigtigt kamera – hader selv billeder i ringe kvalitet?

1 kommentar

  • Aaron

    You really don’t have to workout super hard and extreme to be beautiful and healthy. In fact, I’ve come to the conclusion that it is counter-productive. I was watching an NFL game with my dad, and we agreed, we have never seen so many injuries to, seemingly perfectly conditioned athletic specimens, in the past. The year-round, and super intense training, even now in the “off” season, has to be the reason, they are training too hard, and now it’s counter-productive. Heck, I’m guilty of this myself, it’s hard to believe, but I’m doing fewer reps for example, my biceps, now, and they are getting BIGGER and stronger, sometimes less is more, and yes, its about balance and seeing the big picture, and the good news is, it’s so much easier. Don’t give up Josephine, be gentle with yourself, I believe in you <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart med Kimovi hudplejeprodukter + rabatkode