Sådan undgår du øm hals og nakke under mavetræning

Kokosolie som hårkur

For et stykke tid siden fik jeg et tip fra min veninde om at kokosolie skulle være godt for håret, hun brugte selv kokosolie indimellem som hårkur og lod det sidde i håret natten over og vaskede det ud næste dag.
Jeg forsøgte selv med det, jeg lod det dog kun sidde i håret i 5 timer. Jeg vil ikke sove med det og få ødelagt mit sengetøj, da jeg sover meget uroligt så det håndklæde man lægger på hovedpuden for at beskytte, ville bestemt ikke ligge hvor jeg lagde det næste morgen eller også ligger jeg ikke der hvor jeg lagde det….?

Men jeg må sige at jeg er virkelig positiv overrasket, mit hår var så lækkert blødt bagefter, så jeg vil bestemt benytte mig af denne billigere alternative form for hårkur fremover.

Sådan gør du
Du starter med at putte kokosolie i hovedbunden og får masseret det godt ind, herefter arbejder du dig videre ud i resten af håret og spidserne. Der er ikke noget anbefaling i hvor meget du skal bruge, da det afhænger af hårets længde og tykkelse, men prøv dig frem.

Hvis du skal tøffe rundt derhjemme med det hele dagen, så smæk et håndklæde på hovedet. Hvis du derimod vil lade det sidde natten over så put et håndklæde rundt om dit sengetøj så du ikke ødelægger det.
Når det er tid til at du skal vaske det ud, er det vigtigt du starter med at bruge shampoo som det første og massere det rundt i hovedbunden og hele håret INDEN du begynder at vaske det under bruseren, ellers er det meget svært at få ud. Når du har vasket det med shampoo i tørt hår, begynder du at vaske det flere gange i vådt hår ind til kokosolien er helt ude – men vær opmærksom på at det kan være rigtig svært at få ud, det skal vaskes nogle gange før det ikke længere virker fedtet.

Jeg brugte bare en helt almindelige kokosolie som ses på billedet.

Jeg håber I kan bruge dette lille tip – og tak til min veninde, hihi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår du øm hals og nakke under mavetræning