Typer i fitnesscenteret #1

Make your own cellulite coffee bodyscrub

Jeg elsker at lave alternative plejeprodukter, både fordi det er sjovt men bestemt også fordi det er langt billigere. Jeg laver altid selv mine bodyscrubs, fordi det er et type produkt jeg ikke gider bruge penge på da jeg sagtens mener man kan lave sin egen, som er lige så god.

Det her er opskriften på min cellulite (også kaldet appelsinhud) coffee bodyscrub, men for at være helt ærlig tror jeg ikke på at man kan fjerne cellulite med plejeprodukter, det handler om sund kost og træning, jeg bruger den dog alligevel særligt på mine lår og baller, hvor jeg ved jeg sagtens kunne have tildens til at få appelsinhud. Men sandheden er nok at det eneste der hjælper og forebygger er sund kost og motion?

Selvom det måske er mere drømmetænkning at et produkt hjælper på appelsinhud er det stadig en rigtig god opskrift. Den gør huden lækker blød og elastisk efter brug og dufter faktisk helt okay, så jeg vil nu anbefale jer at prøve den alligevel?

Det skal du bruge
85g malede kaffebønner
65g brun farin
15g honning
70g kokosolie

Sådan gør du
Tilføj kaffebønner og brun farin i en skål. Herefter smelter du honning og kokosolie i en gryde hvis det ikke allerede er flydende. Når det er flydende hældes det i skålen med kaffebønner og brun farin og røres herefter rundt (en ske kan gøre det). Til sidst kommes det i en “beholder” der kan lukke tæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typer i fitnesscenteret #1