Sund grøn juice/smoothie

Sådan slipper du af med appelsinhud

Billedet er fra Flickr

Efter min seneste opskrift på en hjemmelavet bodyscrub (læs her), hvor jeg kort omtalte appelsinhud, tænkte jeg det var på tide at tage lige netop dette emne op på en mere omfattende måde.

Appelsinhud er noget mange kvinder – og nogle mænd – døjer med og i den grad også er noget som kan gøre os usikre, men vi burde jo egentlig ikke skamme os over det. Det er helt naturligt at særligt kvinder får appelsinhud pga. vi fra naturens side har flere fedtdepoter end mænd, men selvom det er naturligt er det som sagt stadig noget som gør rigtig mange usikre på sig selv, fordi man ikke har smooth hud som f.eks. modellerne.
Mange forbinder desuden appelsinhud med overvægt, men det er ikke kun overvægtige der kan få appelsinhud, slanke kvinder kan også sagtens få det – ofte får man appelsinhud pga. sin livsstil, generne, alderen eller hormonændringer.

Som det første vil jeg gerne lige slå en ting fast; der findes ingen mirakelprodukter du kan smøre på! Hvis et produkt lyder for godt til at være sandt, er det fordi det er det.

Godt så – lad os så komme til sagen?

Motion
Med regelmæssig træning (særligt styrketræning) vil man kunne mindske appelsinhuden, da man under træning forbrænder fedtsyren som er med til at give appelsinhud og man strammer hudens struktur op, hvilket altså reducere appelsinhuden.

Udrensning
Igen.. der findes ikke en mirakelkur eller mirakelcreme der virker mod appelsinhud, men hvis du sørger for at pleje huden indefra vha. masser af væske og bl.a. grøn the, vil du muligvis kunne mindske eller forebygge appelsinhud. Vand er helt klart det vigtigste, sørg for MASSERE af væske i løbet af dagen – grøn the hjælper fordi det nedbryder fedt og sænker insulinniveauet.

Kost
Undgå fødevare der indeholder meget salt da dette binder væsken og på den måde kan danne appelsinhud. Desuden er det vigtigt at du generelt spiser sundt og så vidt muligt undgår fødevare med meget sukker og fedt, da dette er med til at danne appelsinhuden og overvægt (jo mere overvægtig du er jo større tendens har du til appelsinhud, dog er det som sagt ofte bestemt ud fra generne).

Det skal lige siges at du også kan mindske chancerne for at få det hvis du ikke ryger, tænker på din vægt og undgår at være stresset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund grøn juice/smoothie