Krøllejernet jeg bruger - et krøllejern alle bør eje

20 år og på vej ind i det årti hvor (måske) de største forandringer sker

I går fyldte jeg 20. Det lyder af meget, eller som om jeg er voksen, hvilket jeg jo i teorien også er men jeg føler mig på ingen måde voksen, jeg er stadig både barn og teenager på mange områder og det vil jeg være hele mit liv, lige indtil jer dør. Selvfølgelig bliver jeg da en eller anden dag ansvarlig, det skal jeg jo blive f.eks. når jeg skal have børn – det kræver jo et kæmpe ansvar, og jeg påtager mig også et vis ansvar den dag jeg flytter hjemmefra og skal stå fuldstændig på egne ben. Men jeg er helt sikker på at jeg på nogen områder altid vil være et legebarn og “umoden” hele mit liv, og sådan er det bare og det er også i orden, det er jo mig?

Jeg elsker at have fødselsdag, det er lidt som at blive født på ny, man får lov til at starte på et helt nyt og frisk år, det er bedre end nytår for alle ved jo at nytårfortsæt er en størrer kliche og derfor aldrig holder?
Jeg ved godt hvordan jeg vil fødes på ny dette år, haha. Jeg har lovet mig selv at forbedre mig på nogle punkter og også følge og kæmpe for mine drømme endnu mere end jeg plejer.

Det er vildt at tænke på at dette årti nok bliver det årti hvor der sker aller mest i hele ens liv i form af forandringer. Det er jo ofte dette årti hvor man bliver færdiguddannet, finder jobbet eller faget man forhåbentlig vil arbejde med, stifter familie og bliver gift. Jeg håber lidt at dette alle er ting, der vil ske for mig, men det er jo ikke sikkert. Jeg skal ikke stresse mig selv med det og det har jeg ved gud heller ikke tænkt mig, jeg har altid taget tingene som de kommer, men det ville helt bestemt være fedt og fantastisk, hvis dette alle var “begivenheder”, der ville ske for mig i dette årti. Det er sgu spændende. Jeg elsker at tænke på min fremtid, både fordi jeg elsker at kæmpe for mine fremtidsdrømme og fremtidsplaner, men også fordi jeg synes det er interessant at tingene af og til går fuldstændig den modsatte vej af hvad man egentlig havde planlagt.

Anyways jeg havde en rigtig hyggelig dag igår med min familie hvor vi var ude og spise lækker mad og jeg fik nogle gode gaver. I aften kommer heeele familien og spiser og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krøllejernet jeg bruger - et krøllejern alle bør eje