Mine karriereplaner gennem de 20 år jeg har levet

Miniferie på Falkenberg Strandbad

Min kusine Emilie og jeg har her i weekenden været på en lille miniferie i Sverige. Vi var oppe og “genoplade” på Falkenberg Strandbad med deres lækre spa faciliteter. Det var så fantastisk og dejligt, jeg formåede at halvsove i det lave bassin på et tidspunkt, haha – men det var tiltrængt. Hotellet ligger super lækkert lige ud til stranden med en lang “bro” eller hvad man nu kalder den, til hvis man skal i havet. Det synes vi dog ikke vejret var til?
Falkenberg ligger ca. 2 timers kørsel fra Malmø, så det er ikke så forfærdelig lang en køretur, man kan jo også korte den af ved at tage færgen fra Helsingør til Helsingborg – det gjorde vi dog ikke.
Morgenmaden var også helt vildt god med en masse forskellige valgmuligheder – faktisk har vores største problem været at vi kun forstod ca. 35% svensk…. og vi fandt ud af frokost betyder morgenmad på svensk, det skabte en del forvirring lige i starten? Men alt var godt og det var et enormt fint hotel, med herlige forskellige spa afdelinger og en virkelig genneført hyggelig indretning både i spa afdelingerne, restauranten, lobbyen og værelser. Det ærger mig jeg ikke fik et billede af lobbyen og restauranten. Men jeg kommer helt sikkert tilbage en dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine karriereplaner gennem de 20 år jeg har levet