Miniferie på Falkenberg Strandbad

Thursday Talk – Get up and be happy from the beginning

“Har du fået det forkerte ben ud af sengen?” Den sætning tror jeg nærmest vi alle har hørt på et eller andet tidspunkt i vores liv. En oversættelse af dens betydning ville nok være, dårligt humør helt fra morgenstunden og som ødelægger resten af ens dag. Egentlig har jeg altid synes det var noget vrøvl når folk kom med sådan en kommentar, indtil fornyeligt… for jeg begyndt at tænke over, om der egentlig var noget om det.

Jeg har på det seneste haft dage hvor jeg er stået op af min seng og været pisse sur og irriteret på hele verden og alle mennesker på jorden, og alting blev bare rigtig røvtur også hen ad dagen, altså min dag var ødelagt fra da jeg fjernede min krop fra min seng om morgenen.
Jeg besluttede mig for at ændre den følelse til det stik modsatte. I stedet for at vende mundvigende nedad helt fra start, fandt jeg det positive frem i livet lige fra når jeg stod op og besluttede mig for at være glad, overskudsagtig og smile til verden. Jeg tænkte egentlig bare “jeg er sgu glad, livet er herligt” og gik ud til badeværelset for at starte dagen dejligt med lige at rense ansigt. Den positive tankegang hjalp rent faktisk og gjorde at jeg også var glad resten af dagen, ja okay, jeg var måske irriteret over småting hvis jeg dummede mig men jeg var ikke irriteret over ting som var/er pisse ligegyldigt.

Mit budskab med indlægget her er at du har et valg når du står op. Du kan selv beslutte dig for om du vil stå op og være en sur irriteret gnavpot eller om du vil være et smilende mennesker, der skaber positiv energi og udstråler overskud og glæde. Det er DIT valg når du flytter kroppen fra sengen om morgenen. Vi har ALTID et valg!??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie på Falkenberg Strandbad