Pictures of how my body has changed over the last year + my measurements

SodaStream Spirit Giveaway

Indlæg i samarbejde med SodaStream DK

Nu er vi gået ind i 2018 hvilket for mange er lig med nytårsfortsæt-tid, inkl. for mig selv. For mange er nytårsforsættet et vægttab – det må nok være det mest berømte nytårsfortsæt?
Det kan være rigtig svært at tabe sig, men en af de vigtige ting under et vægttab er at få nok vand, det både mætter mellem måltiderne, gør at du spiser mindre under et måltid, giver en flot glød og er mega nødvendigt hvis du træner meget, hvilket ofte er rimelig væsentligt under et vægttab. MEN rigtig mange synes vand er kedeligt at drikke og derfor svært at få ned, hvilket gør at mange drikke alt for lidt vand i løbet af dagen.

Man kan spice vand op med diverse frugter for at få det til at smage bedre, meeen det er nok sjældent man får gjort det. En maskine man dog får brugt (tro mig, vi har selv en herhjemme) er en SodaStream – du har sikkert hørt om den før.

Med en SodaStream kan du lave helt almindeligt postevand om til boblende danskvand på få sekunder. En undersøgelse viser faktisk at man drikker 25% mere vand med en SodaStream i køkkenet. Du kan desuden producere ca. 60 liter danskvand med en literpris på kun 1,70kr, så maskinen gavner ikke kun dit helbred men også din økonomi og så passer den ind i et hvert køkken med dens stilede design (den fåes i både sort og hvid).
OG hvis børnene i hjemmet ikke er så glade for danskvand kan man købe andre smagsvarianter på SodaStream.dk – du kan bl.a. få cola (og ja det smager lige så godt som Coca Cola).

I samarbejde med SodaStream har jeg været så heldig at få lov til at udlodde en SodaStream Spirit (deres nyeste model) til en heldig læser. Til maskinen medfølger én 1-liters flaske samt en kulsyrecylinder?

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget her på bloggen, så jeg har dine oplysninger til at kunne kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Du må meget gerne skrive en lille tekst om hvorfor det lige er dig der skal vinde, men det er ikke et krav.
For at øge dine chancer for at vinde kan du følge mig på Instagram (josephinelydolph) hvis du ikke allerede gør det.

Følg med på SodaStreams Facebook-side for konkurrencer og masser af gode tips til spændende postevand.

OBS! Det er kun mine danske læsere der kan deltage i denne giveaway!

– – – – – – – – – –

In cooperation with SodaStream DK

Now we’ve entered 2018, which for many means time for New Years Resolutions, including for me. For many, the new years resolution is a weight loss – that might be the most famous new years resolution of all?
It can be so difficult to lose weight, but one of the most important things to remember under a weight loss is to drink enough water, it both fills you up between meals, makes you eat less during a meal, gives a nice glow and is necessary if you exercise a lot, which is often reasonably significant during a weight loss. BUT a lot of people finds water boring to drink, which means many people aren’t drinking enough water throughout the day.

You can spice up your water with various fruits so it tastes better, but you probably won’t get it done, right. A machine you do get to use (trust me, I have one) is a SodaStream – you’ve probably heard about it before.

With a SodaStream you make completely normal tap-water into sparkling water in a few seconds. A study actually shows that you drink 25% more water if you have a SodaStream in your kitchen. You can produce about 60 liters sparkling water with a liter price of just 1,70DKK. So actually, the machines doesn’t just benefit your health, it also benefits your finances and it fits into any kitchen with its stylized design (it is available in both black and white).

AND if the children at home aren’t so happy about sparkling water, you can buy other flavors at SodaStream.dk – you can among other things get coke flavor (and yes it does taste as good as Coca Cola).


In cooperation with SodaStream I’ve been so lucky to be able to giveaway a SodaStream Spirit (the brand new model) to a lucky reader. The machine comes with a 1 liter bottle and a carbon cylinder.

To participate in the competition you must comment on this post on the blog so I have your information in order to contact you if you’re the lucky winner. You may write a short text why you should be the winner but it is not a requirement.

To increase your chances of winning, you can follow me on Instagram (josephinelydolph), if you do not already.

Follow SodaStream on Facebook for more competitions and lots of great tips on how to make drinking water more exciting.

ATTENTION! It is only my Danish readers who can participate in this giveaway!

#Nouw30DayChallenge #day2

5 kommentarer

 • Maja

  Følger på instagram og her – bare fordi jeg super gerne vil have en og en actifry måske var mere praktisk og mere sund, men at kunne spare penge og kalorier ved en sodastream ville jo virkeligt være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den ser lækker ud, den kunne jeg godt ønske mig at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Saaugaard

  Det kunne være rigtig fedt og vinde, da jeg rigtig godt kunne tænke mig at kunne lave min egen sodavand og man altid har sodavand i huset, og hver gang kan vælge en ny smag. Det er bedre end at skulle købe en ny flaske sodavand hele tiden, som hurtig bliver flad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Mega fed GiveAway du har startet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Zinnia Foged Hansen

  Mig, mig, mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pictures of how my body has changed over the last year + my measurements