6 things you should eat every day for perfect skin

Products I’ve been using for my boobs and scars to heal after surgery

Indlæg i samarbejde med Eden Knows Implants / Jenny Eden

Lige før min brystforstørrende operation var jeg i kontakt med en kvinde der kalder sig selv “Eden Knows Implants” på de sociale medier, hendes rigtige navn er dog Jenny Eden.

Hun har denne hjemmeside hvor hun deler utrolig mange behjælpelige artikler om brystoperationer og hvor du kan se hvordan silikonebryster med B-skål, C-skål, osv. ser ud på rigtige mennesker. Altså f.eks. en kendis der har fået brystimplantater og som nu har en C-skål for eksempel.
Jeg fandt så meget god viden på hendes side der hjalp mig både inden operationen og efter operationen.
Hun laver også sig eget helingsprocess kit med bryst cream, shower gel og cream til arene. Jeg har brugt hendes produkter og de er så lækre. De dufter meeega godt og føles så behagelige at smøre på kroppen. Min kirurg havde sagt at jeg ikke måtte bruge cremer før sårskorpen var væk hvilket i hvert fald tog en månedstid før den var helt væk, så jeg begyndte at bruge produkter omkring sidst i december/start januar og jeg har været så glad for dem.

Min hud blev generelt rigtig tør efter operationen, det samme gjorde min hovedbund så den måtte lige have en omgang kokosolie haha, men i særdeleshed begyndte min hud på brysterne også at skalle en del, så det var så lækkert med sådan en fed creme af Jenny’s på brysterne. Jeg tror lidt det var alt den medicin der gjorde min hud så tør.

Jeg supplerede også med Beauté Pacifique’s scars and stripes creme til mine ar og brugte microporeplaster på arrene hver dag da det er noget med det plaster skulle give pænere ar. Og jeg vil nu også sige at mine ar er virkelig virkelig flotte, men det tror jeg skyldes både min kirurgs arbejde, at jeg har lyttet meget til min krop (hvis jeg har kunne mærke belastning på bryster og ar ved fx at løfte noget er jeg straks stoppet) og så det faktum at jeg har været flittig til at pleje arrene med cremer og plaster.

Jeg vil helt klart anbefale både Jenny Eden’s healing kit, Beauté Pacifique’s scars and stripes creme og micropore plaster.

Lige nu er Jenny’s hjemmeside under rekonstruktion så jeg kan desværre ikke give jer et link til hvor man finder hendes kit, men jeg kan linke til hendes hjemmeside lige HER – den burde snart være oppe og køre igen. Og hendes instagram finder du lige HER.

Obs. Udover cremerne i hendes kit, hører der også nogle piller med. Dem valgte jeg ikke at tage, jeg tog kun de piller min kirurg havde givet mig.

– – – – – – – – – –

Just before my breast augmentation, I was in contact with a woman who calls herself “Eden Knows Implants” on social media, her real name is Jenny Eden, though.

She has this website where she shares incredible many helpful articles about breast surgery and where you also can see how silicone boobs in a B-cup, C-cup, etc. look on real people. For example, a celebrity who has breast implants and now is a C-cup.
I found so much good knowledge on her site that helped me both before surgery and after surgery.
She also makes her own healing kit with boob cream, shower gel and cream for the scars. I have used her products and they’re to die for. They smell good and they feel good to lubricate the body. My surgery told me not to use creams before the crust was gone which at least took a month, so I started using the products at the end of December/start January and I’ve loved them.

My skin was generally just so dry after surgery, so was my scalp so I had to put some coconut in my scalp, haha, but particularly my skin on my boobs was just so dry and started to peel off so it was delicious with such a creamy cream as Jenny’s. I think it’s all the medicine I had to take, that made my skin so dry.

I also supplemented with Beauté Pacifique’s scars and stripes cream for my scars and used micropore plaster on the scars every day because it supposedly should give much nicer scars. I would also say that my scars are really really pretty, tho, I believe that’s due to my surgery’s work, the fact that I have listened a lot to my body (if I felt discomfort in my boobs or scars by lifting something heavy I would immediately stop) and the fact that I’ve been good at taking care of them with creams and plaster.

I would definitely recommend both Jenny Eden’s healing kit and Beauté Pacifique scars and stripes cream and micropore plaster.

Right now, Jenny’s website is being reconstructed, so, unfortunately, I cannot give you a link on where to find her kit, but I can link to her website right here – it should soon be up and running again. And you will find her Instagram right here.


NB. Besides the cremes in her kit, there are also some pills included. I choose not to take them tho, I only took the pills my surgery had given me.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 things you should eat every day for perfect skin