Sådan kommer du igennem gymnasiet

My new favorite piece of jewelry

Indlæg i samarbejde med My Heaven

Jeg har aldrig været hende, der gik meget med smykker. Faktisk er det først inden for de sidste 6 måneder at jeg er begyndt at interesserer mig for smykker. Dette kom sig af min mormor’s interesse for smykker. Jeg er utrolig tæt med min mormor og hun har altid elsket at give mig smykker hver gang jeg kommer på besøg – smykker hun ofte lige har købt til sig selv, men som hun synes jeg skal have istedet. I kender det vel – man går aldrig tomhændet hjem fra sine bedste forældre. Det er nærmest en forbrydelse hvis man tager hjem fra dem uden enten en lille mønt, seddel, plade chokolade, sodavand eller en lille gave? Sådan er det i hvert fald hjemme hos min mormor og morfar.

Min mormor er en haj når det komme til loppefund, hun er fantastisk til at spotte flotte anderledes fund og er der noget jeg elsker, så er det smykker der ser “gamle” ud men som er værdi, en historie med sig eller bare er mega retro/vintage looking, om de så er nye eller gamle – it doesn’t matter, bare jeg kan koble en historie til dem. Bare det at jeg var på loppemarked med min mormor da jeg eller hun fandt “fundet” er en historie nok i sig selv, for det betyder at jeg har været i dejligt selskab og hygget mig. De fleste smykker jeg har er loppefund eller nogen jeg har arvet enten fra min mor eller mormor – det er sådan jeg bedst kan lide det. Jeg går efter smykker som er anderledes, lidt vintage looking og specielle, noget som ikke alle ville vælge, eller det som ikke alle vil mene de kan “bære” – but truth is, man kan bære og gå med lige det man vil?
Jeg går ikke op i at man skal samle på fx sølv, man må gerne blande sølv, guld, rose gold, osv. Det er frækt, det er fancy, det er messy, det er lige som jeg kan lide det. Det er lige som min mor ville have gjort da hun var i min alder, og er der nogen jer ser op til, så er det min mor.
Jeg kan ikke beskrive min over-all stil, der findes ikke et ord for min stil, vigtigst er at min personlighed skinner igennem. Men jeg er vild med meget af moden fra 90’erne og den elegante, messy, boho, gypsy, california casual-agtige stil.

Jeg faldt over denne Pernille Corydon halskæde, som ses på billederne. Jeg synes den var fræk, elegant og lige mig. Den mindede mig om noget min mor ville gå da hun var på min alder. Det ligner noget jeg ville kunne finde i hendes gamle smykkeskrin. Det er utrolig så meget jeg ligner min mor stilmæssigt da hun var i starten af sine 20’ere.
Som lille var jeg en tro kopi af min far udseendesmæssigt, som ung er jeg en tro kopi af min mor udseendesmæssigt. Mentalt har jeg altid været og er stadig en tro kopi af dem begge – en til tider rimelig farlig cocktail, vil nogen nok mene. De er sgu begge lidt skøre – lige som jeg kan lide det – det er jo trods alt mig selv jeg lige beskrev?

Det her Pernille Corydon smykke er ikke et loppefund, men det får en historie som et loppefund, eftersom jeg forbinder det så meget med min mutter. Jeg ser det ikke som et nyt smykke, jeg ser det faktisk lidt som et arvesmykke, pga. historien med min mor og det var lige netop sådan et smykke jeg gik efter. Et der kunne forbindes med en historie trods det faktum, at det er helt nyt og at det faktisk kun er mig, som har gået med det.
Jeg elsker alt hvad der har betydning og historier. Jeg elsker alt hvad der er brugt og gammelt. Jeg elsker alt hvad der er anderledes og fancy-looking, uden at det bliver “kikset”. Men jeg elsker at der er andre piger, der også går rundt med et Pernille Corydon smykke præcis magen til mit og som måske også har en historie om det, eller bare synes det også passede lige til deres stil.

Tusind tak til MyHeaven for det fine smykke. Jeg elsker det. Det er simpelthen så smukt og betydningsfuldt for mig.

MyHeaven har så mange smukke og fede ting – både smykker, tøj, sko og andre accessories. Tjek deres hjemmeside ud HER eller tage et smut forbi deres fysiske butik i Næstved (Ringstedgade 18, 4700 Næstved), hvis du en dag er på de kanter.
Du kan også følge dem på Instagram HER og på Facebook HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du igennem gymnasiet