Jeg vil ikke bare eksistere, jeg vil LEVE

Spice din indretning i hjemmet op

Indlæg i samarbejde med Poster Store

I samarbejde med Poster Store har jeg fået indrettet mig lidt og det ser simpelthen så cute og pisse skævt ud…..Pisse skævt, fordi lejligheden er pisse skæv, den er jo trods alt over 300 år gammel…og fordi billederne højst sandsynligt også er hængt pisse skævt?

Poster Store er en super lækker hjemmeside hvor du finder et hav af smukke plakater, rammer og posters som du kan bruge i din indretning. Der findes noget til en hver smag og indretning på deres hjemmeside. Det er svært at beslutte sig med de mange fine muligheder, specielt når man ikke har alverdens kvadratmeter at gøre godt med herhjemme?

Jeg ved ikke helt hvordan jeg ville beskrive min stil. Måske romantisk? Min mor ville nok beskrive den som “ubegrænset”. Jeg har enormt svært ved at begrænse mig, fordi der er så mange ting jeg synes er flotte. Hun synes jeg har så latterligt meget lort, men nu er hun jo også en meget minimalistisk dejlig kvinde?

Jeg er så heldig at jeg har fået muligheden for at give 30% til jer sødere følgere. Brug rabatkoden josephine30 og så skulle i være good to go. I kan hoppe direkte ind på deres hjemmeside via linket HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke bare eksistere, jeg vil LEVE