Spice din indretning i hjemmet op

Naturlige vipper med lash lift

Indlæg i samarbejde med MD Beauty

Igår var jeg henne hos MD Beauty og få lavet lash lift.
Jeg har jo én gang før haft eyelash extensions, dog ikke påsat af MD beauty, og jeg synes bestemt det gjorde meget for mit ansigt, men jeg er også typen, der godt kan lide at pille mig i øjnene og ikke tænke for meget over om jeg klør mig i øjet og det kunne jeg ikke rigtig med eyelash extensions. Det savnede jeg og derfor valgte jeg et lash lift denne gang.
Et lash lift er bare hvor man får bukket sine egne vipper så de syner af mere, du har ingen påsatte vipper på dine egne vipper, ligesom ved eyelash extensions.
Jeg synes et lash lift er så smukt og naturligt og det er jeg fan af. Jeg hader at bruge tid på makeup og jeg går også indimellem uden makeup, men jeg gør det nok mere nu hvor jeg har fået lash lift. MEN lidt mascara skader nu aldrig, det gør altså bare at man stråler lidt mere og jeg synes især det gør meget efter at jet har fået lash lift og putter lidt mascara ovenpå, ligesom jeg har gjort på billedet ovenover.
Et lash lift holder 4-6 uger og koster hos MD Beauty 450kr hvis du både skal have lash lift og farvet de øverste vipper og 400kr hvis du kun skal have lash lift.

Du kan læse meget mere om MD Beauty’s behandlinger og priser, på deres hjemmeside HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spice din indretning i hjemmet op