Naturlige vipper med lash lift

Bloggen flytter! Kontrakten er underskrevet

Det er med et stort smil på læben og en kæmpe glæde, at jeg nu kan fortælle at bloggen fremover vil være en del af Bloggers Delight. Jeg har nemlig underskrevet kontrakt med dem og vil derfor fremover være under deres vinger, hvilket jeg glæder mig helt vildt til.
I sidste uge var jeg til et møde med dem og gik efterfølgende hjem for at sove på det og tænke det grundigt igennem, og nu har jeg simpelthen taget valget om at takke ja til, at blive en del af Bloggers Delight. Jeg tror bloggen og jeg går en enormt spændende tid i møde, og jeg kan slet ikke vente med at komme igang med at skrive løs til mine fingre kramper……eller..de kramper allerede eftersom at jeg sidder med eksamensopgave lige nu, haha, men jeg vil forsøge at finde tid til både eksamen, bloggen og mit studiejob…well og træning selvfølgelig, hehe, men eksamen er pt førsteprioritet.

Bloggen har også skiftet til eget domæne, så fremover vil man skulle skrive josephinelydolph.com for at komme ind på bloggen.

2 kommentarer

 • Excellent blog! Do you have any tips for aspiring writers?

  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There
  are so many choices out there that I’m completely confused ..
  Any suggestions? Thank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’d recommend that you start on a free platform, that’s what I did, and then Bloggers Delight discovred me 🙂
   Write about things you like and find interesting, it’s all about having fun 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlige vipper med lash lift