Stop whining, start doing

Om at tage til influencer event uden at kende en sjæl

Det kan godt være at jeg har blogget i en del år, men jeg er stadig en kæmpe newbie når det kommer til samarbejder, events, og alt det mere kommercielle som blogger/influencer-verdenen også indeholder.
Jeg har jo gjort mig lidt i samarbejder, og heldigvis har jeg Bloggers Delight teamet bag mig nu, til at hjælpe med samarbejder og det er jeg SÅ taknemmelige for, men events har jeg ikke sådan rigtig gjort mig i endnu. Jeg har kun været til ét tidligere og der tog jeg en veninde med.

Nu var jeg så heldig at blive spurgt om jeg ville med til et event med SMUUK Skin. Jeg var først virkelig i tvivl, for hvad nu hvis jeg blev den socialt akavede, der stod ovre i hjørnet fordi alle andre kendte hinanden.
Jeg spurgte faktisk om jeg måtte medbringe en ledsager, men det var desværre ikke muligt og så var det at jeg tænkte at det måske egentlig var meget godt, for så kunne jeg bruge det lidt som en social udfordring.
Det der med at mingle med fuldstændig fremmede til et decideret arrangement er jeg stadig ikke helt god til. Jeg kan sagtens falde i snak med folk jeg møder på gaden eller i toget, men dem er jeg heller ikke “låst” med til samme arrangement i flere timer og det er lidt der forskellen ligger for mig.

Anyways, jeg tog afsted og jeg blev modtaget af de sødeste arrangører på den røde løber. Men hold nu op hvor følte jeg mig på udebane og totalt ude af min comfortzone. Jeg gik hen mod baren for at tage noget at drikke og drukne min socialt akavethed i alkohol – just kidding, jeg var på hyldesaft vognen, ikke pagne vognen😉
Jeg forsøgte at scanne lokalet for at se om der var en jeg bare kunne genkende lidt og havde bare en mikro forbindelse med fra den her online verden, men jeg kun ingen genkende.
Jeg spotter en pige som jeg synes ser utrolig sød ud og som ikke stod i en større gruppe. Jeg besluttede derfor at gå hen til hende for at præsentere mig selv og var bare ærlig og med det samme sige at jeg var totalt på udebane, at jeg ikke havde været til sådan noget her før og at jeg ingen kendte. Hun hed Anne Sofie og var i samme båd, så vi connectede af den grund ret hurtigt, haha.
Vi kommer virkelig ind på mange emner, snakken kører derudaf og vi sætter os ved samme bord da eventet med oplæg om SMUUK skin og en workshop om influencer marketing starter.

Det var så spændende at høre om SMUUK skin’s produkter og utrolig lærerigt at høre workshoppen om influencer marketing af Simone Moelle.
Efterfølgende var der et kreativt indspark fra Ofelia Blomster som holder til i Allerød. Man kunne simpelthen lave sine egne hårspænder med evighedsblomster. Det var så hyggeligt og sjovt at sidde med. Jeg følte jeg var tilbage i SFO’en eller håndarbejdstimerne i folkeren.

Under hele eventet holdte jeg mig primært til Anne Sofie, men jeg fik også snakket lidt med nogle andre. Det var alt i alt bare et super hyggeligt, interessant, lærerigt, kreativt – og helt igennem gennemført arrangement.
Anne Sofie tog på vejen hjem lige forbi mig og så kort min lejlighed, så nu venter jeg bare på at hun inviterer mig hjem på kaffe en dag, så jeg kan se hvor hun bor og få catchet op med hende til en hyggesnak. Hvis du læser det her, er det et lille vink med en vognstang Anne Sofie😉

Alt I alt var det en positiv oplevelse og jeg er så glad for at jeg tog med og fik udfordret mig på den sociale front med at mingle til sådan nogle arrangementer.
Nu glæder jeg mig bare til at prøve SMUUK skin’s produkter og produkterne fra samarbejdspartnerne vi fik med i en goodiebag. Det var helt overvældende at få så mange lækre og flotte ting.

I kan se meget mere fra eventet på min story på Instagram @josephinelydolph.
Og følg endelig også søde Anne Sofie (@annesofieeo) og SMUUK skin (@smuuk_skin) og Ofelia blomster (@ofeliablomster).

 

Btw så er det her ikke reklame, det er ren og skær en hyggelig lille historie og stor begejstring for eventet😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop whining, start doing