En snak om min længste periode uden motivation til træning

Opskrift på protein iskaffe

Man har brug for noget koldt i den her varme, men man kan helller ikke helt undvære sin kaffe, så iskaffe er jo en mega go-to her på sommerens varme dage.
Jeg er selv ret glad for iskaffe og erstatter den gerne med min latte hvis det er liiige varmt nok, men jeg kan faktisk kun lide iskaffe hvis den er lavet på havremælk, for så er den lidt sødere end hvis den er lavet på almindelig mælk😂 Anyways, jeg forsøger jo altid så vidt muligt at indtage OK meget protein i løbet af min dag, ift. mine træningsmål og sådan. Så der hvor jeg kan tilføre ekstra protein ind, gør jeg det, specielt her om sommeren hvor jeg spiser utrolig meget frugt og derfor ikke på samme måde får tilført protein ind i min kost.
Jeg har derfor nu valgt at tilsætte protein i min iskaffe og det er faktisk ikke helt dårligt. Selv min mor var fan og det siger altså en del for hun er hverken stor fan af iskaffe eller smagen af proteinpulver.

Her får i opskriften på den lækre iskaffe.

  • Isterninger
  • 1 shot kaffe (indimellem bruger jeg dobbeltshot istedet)
  • 1/2 scoop vanilje proteinpulver (svarer ca. til 15g)
  • Havremælk indtil glasset er fyldt (du bruger bare den type mælk du foretrækker, men havremælk er nu klart bedst, haha)

Og voila, så har I jeres lækre protein iskaffe 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om min længste periode uden motivation til træning