Opskrift på protein iskaffe

22 år // Dette er sket det sidste års tid og dette vil jeg opnå det kommende år

Igår havde jeg fødselsdag, jeg fyldte 22 år og jeg tror det seneste år, altså fra 21-22 år, er det år hvor der er sket mest i mit liv.
På min 21 års fødselsdag sidste år, startede jeg med at vågne op til en mail om at jeg var optaget på mit studie. De første 2 måneder af studiet pendlede jeg, det tog 3 timer hver vej. Det var hårdt. Det var virkelig hårdt. Jeg gik i seng ved 21-22 tiden, stod omkring kl. 4, tog i skole, tog hjem igen fra skole, var hjemme på Vordingborg st. ved 17:30 tiden, tog direkte ned og trænede, var helt hjemme ved 20:30-tiden, spiste aftensmad og gik i seng igen og sådan kørte den ellers bare på rutine i 2 måneder.
Den ene gang på vej hjem i toget møder jeg Patrick som i familien, blandt venner og på bloggen omtales som togvennen. Ham er jeg nærmest bedste venner med idag og min bedste veninde Lærke fra studiet bor idag sammen med ham, da Patrick og Ida (hans anden roomie) manglede en tredje roomie og Lærke manglede et sted at bo. Så det venskab er der kommet så mange gode ting ud af. I kan læse mere om togvennen HER.
Efter 2 måneder flyttede jeg hjemmefra i den dejligste lejlighed i Nyhavn. Den første måned boede jeg alene, efterfølgende flyttede mine 2 roomies, Cecilie og Marius ind. Cecilie er min barndomsveninde og Marius mødte jeg på en skiferie da jeg var 13 år og har været venner med ham lige siden.
På studiet havde jeg op og ned ture. Jeg synes det var et fedt studie lige indtil jeg ramte en krise fra februar-maj. Der var det fandme hårdt og jeg overvejede stærkt at droppe ud. Men jeg hang i og jeg er så glad for studiet igen den dag idag, og jeg er så glad for at jeg ikke droppede ud.
I April fik jeg job i min yndlings Emmerys som jeg nærmest befandt mig i hver dag, for at arbejde på mine sociale medier med en kop kaffe. Det job har jeg stadig og jeg er så glad for det.
I maj bliver jeg kontaktet af Bloggers Delight og skriver efterfølgende kontrakt med dem og rykker bloggen over på deres platform.
I juni siger Marius sit værelse op af den fair nok grund, at han vil flytte sammen med sin kæreste. Cecilie og jeg søger efter ny roomie og finder herlige Christoffer, som flytter ind til september.

 

Nu er jeg 22 år og der venter sig allerede en kæmpe oplevelse i august. Min ene værtssøster kommer nemlig til Danmark og besøger mig for første gang nogensinde.

Jeg kan mærke at det kommenede års tid er et år hvor jeg virkelig har lyst til at gøre noget remarkable.
Jeg har et ønske her i livet om at gøre en forskel og blive husket for noget godt. Jeg har et ønske om at leve livet HVER DAG, så jeg ikke spilder mine dage og livet som helhed. Jeg skal ud og LEVE.
Jeg er faktisk pt ved at starte noget op som jeg håber bliver en succes for mangfoldigheden. Så snart det så småt er igang skal jeg nok lancere det – der går ikke mange dage – men det skal lige igang. Man lancere jo heller ikke en webshop uden et eneste produkt😉
Det kommende år vil jeg også gerne have fokus på at skabe endnu mere awareness omkring plastik- og havforurening.
Jeg vil have endnu mere fokus på at leve sundt og balanceret både i krop og i sind, samt behandle min krop på den bedst mulige måde.
Jeg vil gerne være endnu bedre til at have ja-hatten på.
Være bedre til at behandle mig selv med den respekt jeg fortjener og sige fra overfor mennesker, og isærdeleshed dem jeg kan mærke ikke værdsætter mig.
Og så skal jeg økonomisk blive endnu bedre, men det har jeg allerede taget første step mod for nogle dage siden – det fortæller jeg mere om i et andet blogindlæg der snart udkommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på protein iskaffe