Budapest guide

Jeg joiner min bror og hans ven’s jordomrejse

Om en uge drager min bror og hans ven Nicolai ud på et rejseeventyr. De skal rejse rundt i 3 måneder.
D. 9 december lander de på Bali og det samme gør jeg. Min bror og Nicolai er nemlig så søde at de har sagt jeg gerne må joine dem hvis jeg har lyst, og der er ikke noget jeg hellere vil. Dog spiller både min økonomi og studiet en stor rolle for om jeg kan, men det kunne heldigvis godt lade sig gøre i December. Økonomisk, not so much, men den tid den sorg😉 Vi rejser efterfølgende videre til Singapore sammen og rejser derfra sammen hjem til Danmark d. 23 december og håber på at flyene ikke fucker med os, for så har vi en mor, der bestemt ikke bliver særlig glad, hvis vi ikke er hjemme til jul. Der er ikke julefred i det hus, hvis det sker😂
Jeg glæder mig helt latterligt meget. Jeg tror virkelig det bliver en kæmpe oplevelse.

Jeg havde efter gymnasiet planlagt 2 sabbatår. 1 arbejdsår og et 1 rejseår. Men da jeg drømte om at komme ind på Entrepreneurship-design studiet på KEA, som kræver en optagelsesprøve, tænkte jeg at jeg nok hellere måtte søge så jeg fik erfaring med optagelsesprøven. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg kom ind i første huk, men det gjorde jeg til min store overraskelse og jeg kom derfor aldrig på min jordomrejse. Den har jeg til gode om nogle år når jeg er færdiguddannet, for jeg SKAL på en rigtig jordomrejse en dag. Men heldigvis kan jeg da joine Olivier og Nicolai’s og live lidt op i den vinterdepression jeg ved, der venter mig til vinter😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budapest guide