1 år siden at jeg flyttede hjemmefra - dét har jeg lært

Ønsker du en fotograf til en begivenhed eller opgave helt GRATIS? Så læs med her (no clickbait)

For et par uger siden sad jeg og snakkede med min søde og skønne ven Patrick – også kendt som togvennen og den arrogante jurist, når han omtales på mine medieplatforme😂 Den historie kan i læse her.
Jeg fortalte ham om at jeg vildt gerne ville kunne hyres til at tage billeder til f.eks. brylluper, men at jeg slet ikke var god nok til det – i hvert fald ikke til at kunne tage penge for mit arbejde. Og så foreslog han at jeg da bare kunne tilbyde gratis fotografering til folk, for at drage mig en masse erfaring og samtidig bygge en god portfolio op, og på et tidspunkt ville jeg jo så blive dygtig nok til at kunne tage en lille skilling for det. Det var genialt og jeg har grublet over det lige siden. Jeg fortalte igår min mor at jeg havde tænkt mig at gøre det. Nogle timer senere bliver jeg ud af det blå kontaktet af en kammerat med en virksomhed, der ønskede min hjælp til nogle billeder til virksomheden og til et event. Det var så pudsigt, for jeg havde på det tidspunkt kun fortalt min mor om det. Nu lyder jeg måske overtroisk, men jeg føler lidt det var universets tegn på at jeg burde gøre det.

Så hvis du står og mangler en fotograf til en begivenhed eller en opgave, vil jeg hjertens gerne komme og tage billeder helt kvit og frit – jeg takker dog sjældent nej til et måltid eller et stykke kage, hvis det tilbydes😉
Jeg skyder billeder indenfor alle genre, da jeg gerne vil opnå en bred erfaring. Det kunne fx være til hjemmesider, portrætter, fødselsdage, fester, bryllupper, barnedåb, magasiner, ugeblade, fester, virksomheder, restauranter, caféer, fester – you name it. Alt har interesse.

Jeg har base i København men befinder mig ofte på Sydsjælland og omegn.

Jeg skyder med Sony A6400 + 18-135mm f/3.5-5.6.

Jeg vil selvfølgelig gerne have credit for mit arbejde, så hvis mine billeder bruges vil jeg gerne have at min henviser til f.eks. min Instagram. Og det ville også være mega nice med noget positiv omtale, hvis I synes jeg har været skøn at arbejde med og kan lide mit værk.

Kontakt mig hjertens gerne hvis I har en opgave til mig eller kende nogen, der kunne bruge en stemningsfyldt gratis fotograf😉

Jeg kan kontaktes på Instagram @josephinelydolph eller på mail josephinelydolph@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år siden at jeg flyttede hjemmefra - dét har jeg lært