Ønsker du en fotograf til en begivenhed eller opgave helt GRATIS? Så læs med her (no clickbait)

Healthy Lifestyle Journal – Explained

Det går ikke suuuper godt med min sunde livsstil. Træningen går egentlig fint, men kosten halter som altid for mig.
Jeg kunne forestille mig at jeg ikke var den eneste, der sidder i samme situation og jeg vil derfor rigtig gerne dele ud af mine tanker og erfaringer som jeg drager mig. Både for jer interesseredes skyld som er i samme båd, men også for min egen skyld, da jeg rigtig gerne vil kunne se tilbage og på en både holde dagbog over hele dette forløb/denne livsstil jeg prøver at implementere – altså en sund livsstil i balance.

Jeg vil derfor implementere en ny serie her på bloggen kaldet “Healthy Lifestyle Journal – week …”. Så hver søndag vil jeg skrive et indlæg om hvordan det er gået, hvad jeg har opnået, hvad mine mål er, hvordan mine tanker har været og hvad jeg har draget mig af erfaringer. Jeg skriver noter ned til mig selv i løbet af ugen, og samler til sidst det hele i et blogindlæg og opdaterer omkring ugen og hvad der er sket på denne front. Så på søndag vil der udkomme et indlæg der hedder “Healthy Lifestyle Journal – Week 1”. Giver det mening?😉

Det aller første indlæg her er mere et indlæg, der lige forklarer om denne nye serie på bloggen.

Og så vil jeg så småt lige komme ind på de tanker jeg har gjort mig idag omkring det hele – og dem får i her:

På en måde føler jeg mig lidt selvdestruktiv ift. min rejse mod “drømmekroppen”. Drømmekroppen som jeg ikke engang helt ved hvordan ser ud. Men hvad jeg i hvert fald ved er at jeg langt bedre kunne lide den form jeg var i da jeg afsluttede gymnasiet i 2017. Men ja, jeg ved ikke hvad det er. Jeg er pisse utilfreds med min krop lige nu og jeg vil virkelig gerne ændre den, alligevel binger (overspiser) jeg hver gang tingene begynder at gå i den rigtige retning. Ofte binger jeg i flere dage og ødelægger alle de resultater jeg lige havde kæmpet for. Det er nærmest som om at mit indre ikke tillader mig at opnå resultater – som sagt, jeg er selvdestruktiv.
Jeg siger hele tiden at jeg har fået nok og vil gøre noget ved det, hvilket jeg så også gør..indtil jeg opnår små tegn på resultater og så fucker jeg straks mig selv op. 
Det skuffer virkelig. Jeg skuffer virkelig mig selv. Og jeg har den følelse i mig lige nu, som virkelig gerne vil vise at dem der tvivler på mig tager fejl. Jeg skal fandeme vise dem at jeg godt kan opnå de resultater. De tydelige resultater. Men det er sjovt for jeg er også lidt i vildrede – jeg vil gerne være mega lean og opnå tydelige resultater, men jeg vil heller ikke begrænse mig selv. Jeg vil stadig gerne leve livet og spise kage med mine veninder, hvis de spørger om jeg vil med ud og spise kage. 1 stk. kage skader heller ikke, men jeg har desværre den der alt eller intet tankegang, så hvis jeg spiser et stykke kage, binger jeg ofte resten af dagen. 
Jeg vil gerne have resultater som jeg kan holde resten af livet, det skal derfor ikke være nogen quickfixes, MEN om 2 måneder skal jeg til Bali og jeg vil gerne tabe mig en del inden den rejse, så lige nu har jeg tænkt mig at implementere end livsstil som er streng, men som ikke skal være sådan resten af livet. Det er kun lige nu de næste 2 måneder. 

Målene lige nu er:

 • Tabe omkring 5kg de næste 2 måneder (jeg ved ikke om det lykkedes, men så længe vægten bare går ned og ikke op eller står stille)
 • Forbrænde minimum 800 aktive kcal om dagen
 • Drikke 3,75 liter vand om dagen på træningsdage
 • Altid tage cyklen eller gå når jeg skal nogen steder, med mindre det styrt regner eller blæser meget
 • Intet er forbudt, find en balance og binge ikke!
 • Hold dig inden for de kalorier du skal have om dagen. Track alt for at finde ud af om du ligger på den rette mængde kalorier

Hvorfor gør jeg det:

 • Jeg føler ikke at jeg kan passe mit tøj
 • Jeg føler mig ikke godt tilpas i min krop og i mit tøj
 • Jeg skal snart til Bali
 • Jeg vil vise folk at jeg fandeme kan!
 • Jeg vil ikke gå og tale ned til mig selv
 • Jeg vil være mere glad igen. Jeg er glad nok, men jeg ved at jeg kan være/blive mere glad
 • Min hud er et mess lige pt
 • Mit tarmsystem brokker sig….livet med irritabel tyktarm..😅

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker du en fotograf til en begivenhed eller opgave helt GRATIS? Så læs med her (no clickbait)