Healthy Lifestyle Journal - Explained

Healthy Lifestyle Journal – Week 1

Mandag morgen kl. 06:00 cyklede jeg til Fitness World for at måle vægt, fedtprocent, muskelmasse, osv. Det skal jo gøres på tom mave og inden man har været i bad og alt det der.

Da jeg så at min vægt var steget med 1 kilo, blev jeg frustreret. Men da jeg gik ind for at se detaljer om bl.a. fedtprocent og muskelmasse blev jeg glad igen. Min fedtprocent var stegt med kun 0,2% og min muskelmasse var steget med lige knapt et kilo.

Den her uge er egentlig gået ret godt. Jeg er gået lidt over min kalorier, så har spist mellem 1800-2100 kalorier, hvilket er for meget hvis jeg gerne vil nå mit mål op til Bali. Men jeg kan heller ikke gå i seng med en mave der rumler, altså så falder jeg aldrig i søvn, så jeg har følt det har været okay og nødvendigt og spise lidt ekstra. Jeg har stadig formået at ligge i kalorieunderskud, dog bare ikke lige så stort som jeg havde planlagt, men pyt med det.

Jeg har levet i balance denne uge og ikke tænkt “fuck det” eller binget, hvis det er jeg har spist usundt eller set at jeg nok ville ende med at gå over det planlagte kalorieindtag.

Jeg har hele tiden forsøgt at tænke på for hver dag der går hvor jeg tager mig sammen er jeg tættere på mit mål op til Bali og jo tættere er jeg også på at få implementeret gode sunde vaner i balance og det er et livsmål, det er ikke bare et delmål ligesom Bali er.

I weekenden har jeg spist usundt. Særligt her idag hvor jeg har været hjemme hos mine forældre. Det har været en hård tid på det sidste og igår knækkede filmen for mig. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på i blogindlæget her, men jeg har delt et post om det på Instagram.

Jeg havde planlagt 6 træninger denne uge, men fik kun trænet 5 gange. Jeg missede en ben træning idag fordi jeg simpelthen ikke følte for det med alt det der sker lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Lifestyle Journal - Explained