Healthy Lifestyle Journal - Week 1

Healthy Lifestyle Journal – Week 2

Jeg glemte helt at skrive en update på hvordan uge 2 er gået, så i får indlægget nu, selvom det allerede er blevet tirsdag…Pyyyh livet går stærkt😂

Uge 2 er faktisk gået rigtig fint.
Jeg har spist i balance, men stadig nydt livet.
Jeg er igen i denne uge gået lidt over det kalorieindtag jeg bør ligge på, men det har ingen betydning for mig, da jeg stadig har følt at jeg har levet sundt og passet på min krop. Jeg har ikke været sulten, som i at min mave sagde lyde, for jeg har som sagt spist lidt mere end jeg burde. Jeg har dog heller ikke været overmæt og følt at jeg har skulle lægge mig på sofaen og slå mave.
Der er pænt meget run på lige nu, og jeg har derfor heller ikke tiden til at sidde derhjemme og få lyst til at snacke til en film, så det er det gode ved at jonglere med lidt for mange bolde, som jeg gør lige nu, haha.
Torsdag aften tog jeg hjem til mine forældre og blev til søndag morgen. Jeg har været i biografen og spist lidt slik i den anledning. Min mormor og morfar kom til spisning om lørdagen og havde gammeldags æblekage med til dessert, hvilket også gled meget fint ned (jeg eeeelsker æblekage)😉
Søndag var jeg ude og spise frokost med min mor, vi delte også et stykke gulerødskage og spiste en flødebolle fra Lagakagehuset. Jeg spiste desuden også lidt småkager og bland-selv-slik søndag aften. Jeg stoppede dog da kvalmen meldte sig, det plejer jeg ellers ikke😉

Jeg har styrkettrænet 5 gange denne uge, løbet én gang og svømmet én gang.

Alt I alt synes jeg at det har været en fin og balanceret ude selvom jeg selvfølgelig er gået over det kalorieindtag jeg burde og også havde en lidt lækker og slikfyldt weekend. Jeg har levet livet og jeg har forsøgt at finde en balance i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Lifestyle Journal - Week 1