Healthy delicious summerdrinks (1)

#stand4fairness – sit4brunch

Hver dag arbejder fattige bønder og arbejdere for at høste 80 procent af verdens fødevarer, blandt andet til os danskere. Det er lige fra kaffe og bananer og til chokolade.
Desværre presser den globale handel bøndernes og arbejdernes priser i bund. Det betyder, at mens de går og knokler for at producere mad og drikke til hele verden, har mange svært ved at forsøge deres egen familie. Det er urimeligt og på ingen måde fair!
Vi skal stå sammen om at råbe op om dette og være med til at sætte fokus på fair handel.
Vær med til at slå et slag, så bønderne og arbejderne får bedre arbejds -og levevilkår, ved at deltage i kampagnen #stand4fairness – sit4brunch som går ud på at spise brunch med omtanke, sammen med dem du har kær. Vælg fairtrade-mærkede produkter til dit brunchbord og tag #stand4fairness – sit4brunch. Kampagnen løber fra d. 11 maj – 13 maj!

Jeg har valgt at deltage i denne kampagne ved at lave æble-havre scones af produkter, som er fairtrade-mærkede og selvfølgelig med lækker marmelade til, som også er fairtrade-mærket.
Jeg glæder mig til at se JERES billeder af enten noget i har bagt med fairtrade-mærkede produkter eller af jeres brunchbord fyldt med fairtrade-mærkede produkter (pssst, der er en mega lækker lys chokolade fra Lidl, der er fairtrade-mærket). I er mere end velkomne til at tagge mig, hvis I lægger noget op på Instagram eller sende det til mig i en privatbesked.

Jeg glæder mig til at se jeres flotte billeder og gode intiativ i denne vigtige kampagne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy delicious summerdrinks (1)